Mr. Popper pingvinjei LETÖLTÉS

om Popper (Jim Carrey) sikeres üzletember. Nem hiányzik belőle a jó szándék, de nincs ideje használni. Képes szeretni, csak régóta nem próbálta: értekezletek, határidők, bevételi kimutatások, üzleti sikerek és diadalok szédületében él évek óta, a családját viszont elhanyagolja.
Egy nap az ügyvédje különös eseményről értesíti: örökölt egy pingvint – akit egy véletlen félreértés következtében még öt társa követ. És Popper úr élete attól kezdve átalakul. A szelídnek látszó, csámpás és frakkos madárkák felforgatják az életét. Miközben elegáns New York-i lakosztálya jeges vidámparkká, az élete pedig téli túlélőtúrává alakul, Mr. Popper élvezni kezdi vendégei társaságát, és végül újra megtanul szeretni, és törődni.

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://filmletoltes4you.blog.hu/api/trackback/id/tr943431315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása